Home / Νέα / Αρχαιρεσίες ΙΜΕΘΑ: Πρόσκληση για Υποβολή Υποψηφιοτήτων για το Νέο Δ.Σ. του ΙΜΕΘΑ

Αρχαιρεσίες ΙΜΕΘΑ: Πρόσκληση για Υποβολή Υποψηφιοτήτων για το Νέο Δ.Σ. του ΙΜΕΘΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 09.00 – 15.00 θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του ΙΜΕΘΑ, στο Βόλο, στο Ξενοδοχείο ΧΕΝΙΑ κατά τη διάρκεια του 8ου Πανελληνίου Συνεδρίου του ΙΜΕΘΑ.

Υποψηφιότητα για συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο μπορούν να υποβάλουν εγγράφως όλα τα τακτικά και ταμειακώς ενήμερα μέλη του Ινστιτούτου, τα οποία έχουν εγγραφεί στο Ινστιτούτο τουλάχιστον 12 μήνες πριν τις αρχαιρεσίες (συνεπώς έως 29/10/2019).

Ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Ινστιτούτου, θεωρούνται όσα έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους και για το έτος 2020. Κόστος ετήσιας συνδρομής 10€. Εφόσ ον επιθυμείτε να υποβάλετε υποψηφιότητα για μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου,παρακαλούμε να το γνωστοποιήσετε εγγράφως στη Γραμματεία του Ινστιτούτου (Ταχ. Διεύθυνση: Μαιάνδρου 23 – 11528 Αθήνα, e-mail: [email protected]) ως και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2020 για να υπάρξει η δυνατότητα έγκαιρης αποστολής των ψηφοδελτίων στα μέλη που επιθυμούν να ψηφίσουν ταχυδρομικά.

Σύμφωνα με το καταστατικό, θα δημιουργηθεί ενιαίο ψηφοδέλτιο στο οποίο οι υποψήφιοι θα αναγράφονται κατά αλφαβητική ονομαστική σειρά και θα συμπεριλαμβάνεται και η ειδικότητά τους, προκειμένου να εφαρμοστεί η αρχή της αντιπροσώπευσης τουλάχιστον 4 επιστημονικών πεδίων, καθώς η εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου λαμβάνει χώρα με απόλυτη πλειοψηφία ανά επιστημονικό πεδίο των εν απαρτία τελούντων, τακτικών και ταμειακώς ενήμερων μελών.

Στις επικείμενες αρχαιρεσίες θα εκλεγούν 8 μέλη για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, διετούς θητείας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία θελήσετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Ινστιτούτου (κα Μ. Νικολαΐδου, τηλ. 210 7211845, mob. 6970260731)

Προσβλέποντας στην ενεργό συμμετοχή σας.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος
Δ. Ρίχτερ

Ο Γεν. Γραμματέας 
Μ. Ματσάγκας

 

Διαβάστε εδώ την ενυπόγραφη πρόσκληση

 

Κοινοποιήστε το...

Shares
Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.