Home / webinars / Παρακολουθήστε ελεύθερα το Webinar του Ι.Μ.Ε.Θ.Α.: Μ. Ματσάγκας – Πέμπτη 14/4/2021, 17:00

Παρακολουθήστε ελεύθερα το Webinar του Ι.Μ.Ε.Θ.Α.: Μ. Ματσάγκας – Πέμπτη 14/4/2021, 17:00

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε πως την Πέμπτη 14/4/2021, στις 17.00, θα πραγματοποιηθεί το 6ο webinar του ΙΜΕΘΑ (Ινστιτούτο Μελέτης και Εκπαίδευσης στη Θρόμβωση και την Αντιθρομβωτική Αγωγή), στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού κύκλου του 2021, με γενικό τίτλο: «Excellence in Thrombosis 2021». Δείτε το πρόγραμμα των webinars εδώ.

Το θέμα του 6ου Webinar είναι: “Τρέχουσες εξελίξεις στην αντιθρομβωτική αγωγή για Περιφερική Αρτηριακή Νόσο” και ο εισηγητής που θα το παρουσιάσει είναι ο κ. Μ. Ματσάγκας, Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Λάρισα.

Μπορείτε να προεγγραφείτε στο webinar μέσω της διεύθυνσης:
https://attendee.gotowebinar.com/register/1853662669378753036

(Webinar ID: 869-683-411)

συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και το email σας στη φόρμα εγγραφής, ώστε να λάβετε αυτόματα ένα e-mail που θα περιέχει την internet διεύθυνση μέσω της οποίας θα μεταδίδεται online το σεμινάριο και η οποία θα είναι προσβάσιμη για το ακροατήριο την Πέμπτη το απόγευμα, λίγο πριν τις 17:00.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΙΜΕΘΑ

Ο Πρόεδρος 
Αλέξανδρος Τσελέπης

Ο Ταμίας και Συντονιστής των Διαδικτυακών Μαθημάτων
Δημήτριος Αλεξόπουλος


ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

 

Την ημέρα και ώρα διεξαγωγής, προκειμένου να συνδεθείτε, θα πατήσετε στον παραπάνω σύνδεσμο  και αφού συμπληρώσετε πάλι το Ονοματεπώνυμο και το email σας (εικόνα 1 πιο κάτω), θα πατήσετε στο κουμπί “Join Webinar in Progress” στο κάτω μέρος της φόρμας. Στη συνέχεια (εικόνα 2) θα δεχθείτε να “κατέβει” και “εγκατασταθεί” (ή “εκτελεστεί”) στον browser σας, ένα μικρό πρόγραμμα με το όνομα GotoWebinar Opener (εικόνα 3), το οποίο είναι απαραίτητο για να δημιουργήσει στον Η/Υ σας το περιβάλλον παρακολούθησης και υποβολής ερωτημάτων (εικόνα 4).
(εικόνα 1)

(εικόνα 2)

(εικόνα 3)

(εικόνα 4)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα webinars είτε από σταθερό ή φορητό υπολογιστή είτε από άλλη κινητή συσκευή (tablet, κινητό τηλέφωνο), κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας την αντίστοιχη εφαρμογή για iOS ή για Android λειτουργικό.

Mπορείτε να υποβάλλετε τις ερωτήσεις σας στους εισηγητές, είτε προφορικά (ενδείκνυται), πατώντας πρώτα το κουμπί με την παλάμη,

ώστε ο τεχνικός συντονιστής να σας δώσει τον λόγο και να ανοίξει το μικρόφωνό σας για να σας ακούσουν όλοι οι συμμετέχοντες, είτε γραπτά, πληκτρολογώντας την ερώτησή σας στο πλαίσιο με τίτλο Question και στη συνέχεια πατώντας Send για να την παραλάβει ο τεχνικός συντονιστής και να την προωθήσει στον ομιλητή.

Κοινοποιήστε το...

Shares
Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.