Home / Για το Κοινό / Ένα τραγούδι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θρόμβωσης

Ένα τραγούδι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θρόμβωσης

Για τον αγαπημένο του φίλο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα τραγούδησε ο Γιάννης Ζουγανέλης, κλείνοντας τη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θρόμβωσης στις 13 Οκτωβρίου (δείτε εδώ το video από την εκδήλωση), αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση τον κ. Δ. Ρίχτερ και τον Καρδιοχειρουργό κ. Σωτήριο Πράπα, για την ευγενική του μεσολάβηση.

«Η θρόμβωση πήρε πριν από λίγο καιρό έναν πολύ αγαπημένο μας άνθρωπο, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που όλοι έχουμε ερωτευτεί, σιγοτραγουδήσει, γελάσει, κλάψει με τα τραγούδια του», επισήμανε ο Δημήτρης Ρίχτερ, καρδιολόγος, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Μελέτης και Εκπαίδευσης στη Θρόμβωση και την Αντιθρομβωτική Αγωγή (ΙΜΕΘΑ).

Η αρχική ιδέα της δημιουργίας ενός τραγουδιού για την καρδιά, ανήκε στον κ. Γ. Ζουγανέλη και στο Λ. Μαχαιρίτσα, καθώς είχαν χάσει και οι δυο πολλούς φίλους, εξαιτίας της.

Το τραγούδι «Από καρδιάς» γράφτηκε από τον  κ. Νίκο Κεραμίδα, συγγραφέα, δημοσιογράφο, ποιητή, στιχουργό και  αγαπημένο φίλο του κου κ. Γιάννη Ζουγανέλη και του αείμνηστου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τελειοποιήθηκε  από τον κ. Γιάννη Ζουγανέλη αφού ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν είναι πλέον μαζί μας.

Ακούστε το υπέροχο αυτό τραγούδι εδώ: https://youtu.be/gY3xohz5Oxw

Κοινοποιήστε το...

Shares
Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.