Home / Εκδήλωσης / 19 Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής (10-12/9/2020, Αίγλη Ζαππείου)

19 Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής (10-12/9/2020, Αίγλη Ζαππείου)

#_LOCATIONMAP

Ημερομηνία
Ημερομηνία - 10/09/2020 - 12/09/2020



Το συνέδριο θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Αίγλη του Ζαππείου στην Αθήνα, από 10 μέχρι 12 Σεπτεμβρίου 2020. Ελπίζουμε το συνέδριο να ικανοποιήσει όλους όσοι θα το παρακολουθήσουν και ιδιαίτερα τους νέους γιατρούς, τους νέους ειδικευόμενους και τους νέους ειδικευμένους Αγγειοχειρουργούς.

Έχουν προσκληθεί να μιλήσουν Αγγειοχειρουργοί αλλά και άλλοι ιατροί από όλα τα μέρη της Ελλάδας αλλά και Έλληνες Αγγειοχειρουργοί που διαπρέπουν στο εξωτερικό. Επίσης έχουν προσκληθεί ξένοι Αγγειοχειρουργοί από διάφορες χώρες, οι οποίοι με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους αναμένουμε να φωτίσουν όσα δυσδιάκριτα σημεία  υπάρχουν και αφορούν την Αγγειοχειρουργική.

Πέραν αυτών θα υπάρχουν workshops, και σεμινάρια, ελεύθερες ανακοινώσεις και poster, και βραβεύσεις. Βραβεύσεις για τους καλύτερους τους οποίους θα επιλέξουν όλοι μας μαζί, δηλαδή όλοι οι σύνεδροι του συνεδρίου μας. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα νέα.

Για συνεχή ενημέρωση σε σχέση με το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδ

Κοινοποιήστε το...

Shares
Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.