Home / Εκδήλωσης / Webinars ΙΜΕΘΑ με θέμα τη Θρόμβωση (2021)

Webinars ΙΜΕΘΑ με θέμα τη Θρόμβωση (2021)

#_LOCATIONMAP

Ημερομηνία
Ημερομηνία - 14/01/2021 - 24/06/2021


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το ΙΜΕΘΑ, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης που παρέχει, ανακοινώνει την έναρξη κύκλου διαδικτυακών σεμιναρίων (Webinars) με θέμα τη Θρόμβωση.

Στα σεμινάρια θα παρουσιαστούν θέματα σχετικά με την παθογένεια και φαρμακολογία της θρόμβωσης, καθώς και την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπευτική αντιμετώπιση των νοσημάτων που σχετίζονται με τη θρόμβωση. Επίσης τα σεμινάρια θα περιλαμβάνουν θέματα σχετικά με την περιεγχειρητική διαχείριση των αντιθρομβωτικών φαρμάκων καθώς και την ορθολογική χρήση τους σε ειδικές κατηγορίες ασθενών.

Τα σεμινάρια αρχίζουν τον Ιανουάριο του 2021 και μπορείτε να δείτε το Πρόγραμμα εδώ. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Όσοι παρακολουθήσουν ολόκληρο τον κύκλο των σεμιναρίων (10 συνολικά) και το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο του ΙΜΕΘΑ, είναι υποψήφιοι για να λάβουν από το ΙΜΕΘΑ Πιστοποιητικό Μετεκπαίδευσης στη Θρόμβωση (Excellence in Thrombosis), μετά από σχετικές εξετάσεις πολλαπλής επιλογής.

Δικαίωμα λήψης από το ΙΜΕΘΑ του Πιστοποιητικού Μετεκπαίδευσης στη Θρόμβωση και συμμετοχή στις σχετικές εξετάσεις  χωρίς κόστος εγγραφής, έχουν μόνο τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Ινστιτούτου, ενώ για τα μη μέλη το κόστος συμμετοχής στις εξετάσεις είναι 100 ευρώ.

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στα σεμινάρια ή/και να είστε υποψήφιοι για τη λήψη του Πιστοποιητικού Μετεκπαίδευσης στη Θρόμβωση, παρακαλείστε να υποβάλετε αίτηση εγγραφής ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ εδώ.

  • Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 25η  Ιανουαρίου 2021.
  • Από τους έχοντες Δικαίωμα λήψης του Πιστοποιητικού Μετεκπαίδευσης, όσοι δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποιο σεμινάριο, θα έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, χρησιμοποιώντας  τον κωδικό που θα σας σταλεί από το ΙΜΕΘΑ.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΙΜΕΘΑ

 

Ο Πρόεδρος 
Αλέξανδρος Τσελέπης

Ο Ταμίας και Συντονιστής των Διαδικτυακών Μαθημάτων
Δημήτριος Αλεξόπουλος

 


Η καταβολή της συνδρομής (για τα μέλη) ή της εγγραφής σας (για τα μη μέλη) μπορεί να γίνει με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα EUROBANK
IBAN: GR5002601020000150200725380
Δικαιούχος: Ινστιτούτο Μελέτης και Εκπαίδευσης στη Θρόμβωση και την Αντιθρομβωτική Αγωγή.

Παρακαλούμε όπως αναφέρετε στην αιτιολογία της κατάθεσης, το ονοματεπώνυμό σας (στην περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί από σας) και «συνδρομή» ή «Thrombosis» (για τα μη μέλη) και μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email: [email protected] ή στο fax 2107210069.


 

Κοινοποιήστε το...

Shares
Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.