Home / Αρχική Σελίδα / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Θρόμβωση και Αντιθρομβωτική Αγωγή»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Θρόμβωση και Αντιθρομβωτική Αγωγή»


Ξεκίνησε η Υποβολή Αιτήσεων!!!!!!
15 Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου 2023


Για περισσότερες πληροφορίες για την προκήρυξη, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΠΜΣ εδώ: 
https://www.med.uth.gr/pms.vasc.thrombosis/prokiryxi-anakoinosi-ak-etoys-2023-24/


ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!

Το Π.Μ.Σ. βρίσκεται ήδη στον 5ο κύκλο σπουδών, με περισσότερους από 300 Μεταπτυχιακούς Φοιτητές να το έχουν ήδη επιλέξει για την άρτια ακαδημαϊκή και επιστημονική κατάρτισή τους.

Έχει ως αποστολή να καλλιεργεί και να προάγει με την ακαδημαϊκή και εφαρμοσμένη διδασκαλία και έρευνα, την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση ερευνητών και επαγγελματιών υγείας στον προληπτικό έλεγχο, την διάγνωση και θεραπεία της θρόμβωσης, αλλά και στην ενδελεχή γνώση των διάφορων αντιθρομβωτικών φαρμάκων, στην χρήση τους και στην αντιμετώπιση των επιπλοκών τους. Να παρέχει στους Διπλωματούχους του τα απαραίτητα εφόδια που θα τους εξασφαλίσουν την άρτια κατάρτισή τους για την ακαδημαϊκή επιστημονική και ερευνητική τους σταδιοδρομία τους διεθνώς.

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί ως Μεταπτυχιακοί Φοιτητές (ΜΦ) πτυχιούχοι Τμημάτων Ιατρικής των Σχολών Επιστημών Υγείας των ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι λοιπών συναφών με το αντικείμενο του Προγράμματος τμημάτων πανεπιστημίων και πρώην ΑΤΕΙ.


Τα μαθήματα πραγματοποιούνται είτε διαδικτυακά, είτε δια ζώσης στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από καταξιωμένους επιστήμονες στα επιμέρους θέματα της θρόμβωσης και της αντιθρομβωτικής αγωγής.

Διδάσκοντες και μεταπτυχιακοί φοιτητές γίνονται… μια ΠΑΡΕΑ!


Ελκυστικά δίδακτρα – 2.500 ευρώ

Η καινοτομία μας…

Στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο υπό τον
τίτλο “Ανάπτυξη κλινικών περιπτώσεων θρόμβωσης και λήψη θεραπευτικών αποφάσεων”, αναπτύσσονται καθημερινές και ιδιαίτερες καταστάσεις που προκαλούν θρόμβωση, από Διεθνώς Διακεκριμένους Επιστήμονες και Κορυφαίους Συνεργάτες στον χώρο της Υγείας.


 

Υποτροφία ποσού 2.000 ευρώ για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής απονέμει το ΠΜΣ “Θρόμβωση και Αντιθρομβωτική Αγωγή” σε έναν εκ των αριστευσάντων φοιτητών


Επικοινωνήστε με τη Γραμματεία:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-14:00
Τηλ: 2410 685739

e-mail: [email protected]

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Γραμματεία ΠMΣ, Ισόγειο, Γραφείο Α.102γ

Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πανεπιστημίου 3, Βιόπολις, 41500, Λάρισα

 

Κοινοποιήστε το...

Shares
Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.